Novice

Polfinale pokala Slovenije – Trimo Trebnje : SVIŠ!

Ponedeljek, 24.2.2014; Rokometaši Trima smo dobili nasprotnika v polfinalu pokala Slovenije. To je ekipa SVIŠ-a, s katerim se bomo pomerili že drugič v tednu dni.

Finalni turnir pokala se bo odvijal v Celju (dvorana Golovec) in sicer v soboto in nedeljo, 1. in 2.3.2014. Žreb kroglic nam je namenil na papirju najlažjega nasprotnika, ekipo SVIŠA. Drugi polfinalni par pa bo Celje Piv. Laško in Gorenje. V zmagovalcu drugega polfinalnega para gre najbrž iskati tudi končnega zmagovalca, nam pa se ponuja zgodovinska uvrstitev v finale pokala. Na žrebu sta bila prisotna trener RK Trimo Trebnje Roman Šavrič in Anže Ratajec, najboljši strelec Trima v prvenstvu. Po žrebu je domač trener Roman Šavrič povedal: ” Žreb nam je bil relativno naklonjen, a še daleč od tega, da smo že v naprej zmagali. Sprejeti bomo morali vlogo favorita, nenazadnje smo SVIŠ dvakrat letos že premagali, nazadnje pred dvema dnevoma. Obetata se nam zanimiva polfinalna dvoboja, v primeru uvrstitve v finale pa si želim, da se dostojno upiramo favoriziranemu nasprotniku”.

Prva polfinalna tekma med RK Trimo Trebnje in RK SVIŠ se bo odigrala v soboto, 1.3.2014 ob 15:30 uri, Celje in Gorenje bosta igrala isti dan ob 18h (TV SLO2). Finale bo nasporedu v nedeljo ob 17:30 (TV SLO2), tekma za tretje mesto pa se bo odigrala ob 14:30.

RK Trimo Trebnje