Novice

Po zmagi nad Slovenj Gradcem na finalnem turnirju pokala!

Četrtek, 24.3.2016; Rokometaši Trima smo se dobro pripravili na pokalno tekmo in se z zanesljivo zmago uvrstili na zaključni turnir pokala Slovenije.

RK Trimo Trebnje : RK Slovenj Gradec  28 : 19 (14:9)

RK Trimo Trebnje: Djurdjevič 6(5), Florjančič, Murčehajič 2, Grandovec T. 2, Vencelj, Kotar, Sušin 5, Potočnik 5, Udovič 2(1), Sašek 5, Pernovšek, Grandovec M., Mlakar, Mikec 1, Brana (13 obr), Urbič (3 obr).

RK Slovenj Gradec: Zbičajnik, Bulovič, Banfro, Suholežnik, Kašnik, Hartman 1, Voršič, Kobold 3, Šol 9, Krevs 1, Bulovič, Podstenšek 2, Štumpfl, Malus 3(2), Soldo.

Tekmo smo vzeli zelo resno, saj smo dojeli pomembnost tekme. Že na začetku smo nakazali, da bomo bojeviti v obrambi in potrpežljivi v napadu. Kmalu smo povedli in nato vodstvo le povečevali. Tako smo hitro povedli za 5 (10:5), vodili pa že za 7, a do polčasa naredili nekaj napak. Prednost petih golov na polčasu je obetalo mirno nadaljevanje, a zmage še ne.

Tudi v drugem polčasu smo dodajali in razliko kmalu povečevali, tako da dvoma o zmagovalcu ni bilo. Prednost je narasla na 8 golov, kmalu pa tudi na najvišjo razliko na tekmi, +10(23:13). Na koncu je prvi članski gol dosegel Mikec, priložnost so dobili skoraj vsi igralci. Po tekmi je trener Trima Roman Šavrič izjavil: “Uvrstitev na finalni turnir pokala je kot obliž na rano slabše sezone. Igralci so zelo dobro izpolnili zadane naloge in rezultat je bil tu. Do konca sezone bomo poizkusili pokazati naš pravi obraz, upam, da bomo kompletni. Finale pokala pa čakamo z določenimi pričakovanji.”

miloš

RK Trimo Trebnje