Novice

Po porazu proti Gorenju smo se poslovili od pokalnega tekmovanja

Torek, 16.12.2014; Rokometaši Trima smo (pričakovano) izgubili 1/4 finalno tekmo proti Gorenju. Gostje so bili boljši za 8 zadetkov.

RK Trimo Trebnje : RK Gorenje   29 : 37 (15:21)

RK Trimo Trebnje: Jelovčan (1 obr), Femec 1, Radelj, Križman, Skol 6(3), Kotar, Sušin 4, Željko, Udovič 3, Sašek 4, Ferkulj 7, Grandovec M., Grandovec T. 1, Florjančič 3, Brana (3 obr), Urbič (4 obr).

RK Gorenje: Božović 4(2), Cehte 3, Medved, Burić Se., Burić Be., Szyba 4, Skube 6(2), Ferlin, Golčar 2, Šoštarič 3, Kleč 3, Dobelšek, Gams 5, Zaponšek, Dujmovič 4(2), Bećiri.

Tekma se je pričela izenačeno, obe ekipi sta se izmenjevali v vodstvu. Trimo je vodil največ za 2 zadetka (4:2, 5:3), Gorenje nas je ujelo na 6:6 in nato držalo prednost zadetka. Trimovci se še nismo predali in zopet povedli (10:9). Nato smo naredili nekaj napak in Gorenje se je odlepilo za 3 zadetke. Opravili smo nekaj rotacij, da bi spočili igralce, to pa je pomenilo, da je Gorenje odšlo na varno razliko 6 zadetkov. Tako prednost je obdržal do polčasa.

V drugem polčasu smo zopet začeli z prvo sedmerko in uspeli smo se približati na 4 zadetke zaostanka. Bližje nismo mogli, Gorenje je bilo le premočno. Do 45. minute smo vztrajali na razliki 4 do 5 zadetkov, nato pa so gostje zopet ušli na +7. Domačini smo zato rotirali vse igralce in tri vratarje, tekma je bila odločena že par minut pred koncem. Trimovci smo se vseeno dobro borili in častno izgubili tekmo. Gorenje je bilo boljše in zasljuženo napredovalo na finalni turnir. Po tekmi je trener Trima povedal:” Tekmo smo pričeli oslabljeni, brez Potočnika, ki ima zvit gleženj. Ker nismo mogli povsem blizu Gorenju, sem se odločil, da igramo z vsemi igralci. Zadovoljem sem s tekmo, ki je bila za nas “le ogrevanje” pred sobotnim derbijem z Ribnico, ki ga že nestrpno pričakujemo.”

IMG_9890

RK Trimo Trebnje