Novice

Po najboljših močeh smo se kosali z državnimi prvaki

Torek, 7.4.2015; Rokometaši Trima smo morali priznati premoč proti državnim prvakom, moštvu Celje Piv. Laško. Tekma je bila več ali manj odločena že v prvem polčasu, priložnost za igro so dobili prav vsi igralci.

RK Trimo Trebnje : RK Celje Piv. Laško   25 : 36 (11 :21)

RK Trimo Trebnje: Jelovčan (2 obr), Femec 3, Radelj 3, Križman, Skol 1, Kotar 3(1), Sušin 5, Željko 1(1), Potočnik 2, Udovič 1, Sašek, Ferkulj 3, Grandovec M., Florjančič 3(1), Brana (6 obr), Urbič (3 obr).

RK Celje Piv. Laško: Lesjak, Blagotinšek 1, Ivić 4, Žuran 2, Janc 7, Razgor 3, Suholežnik 1, Marguč 1, Cvetko, Poteko, Skok, Miklavčič 2, Sliškovič 2, Zarabec 8(1), Kodrin 4, Žvižej 1.

Tekmo smo presenetljivo dobro odprli in povedli z 4:1. Celjani so napravili nekaj napak, ki smo jih izkoristili. Lahko pa bi povedli še za kakšen gol več, a smo bili neuspešni. Celjani so se pobrali in hkrati s svojo dobro igro izkoriščali tudi naše napake in nas ujeli. Uspeli so tudi povesti (5:9) in tudi minuta odmora ni pomagala. Celjani so še naprej igrali z udarno postavo, medtem pa smo sami zamenjali skoraj celotno postavo. Tako so nam do konca polčasa ušli na velikih 10 golov razlike.

Drugi polčas smo zopet začeli dobro in razlika ni močno narasla. Celjani so nato še igrali z vso močjo in se uspeli odlepiti na veliko razliko 14 golov. Nato smo obe ekipi menjali igralce, tako da so vsi igralci vstopili v igro in počasi smo zmanjševali razliko. Vseeno smo naredili kakšno napako preveč, a to je posledica neizkušenosti igralcev. Na taki tekmo bodo (ali so), upamo, pridobili kakšno prepotrebno izkušnjo. Razlika je bila na koncu znosnih -11, borili smo se po najboljših močeh. Maksimalno pa tudi mi nismo obremenjevali igralcev, saj nas sedaj čakajo pomembnejše tekme, kjer bi bilo dobro kaj tudi zmagati. Že v soboto gostujemo v Sevnici, kjer nam ne bo lahko in bomo morali biti zelo previdni.

IMG_9946

RK Trimo Trebnje