Novice

Po hudi borbi poraz v Ormožu

Sobota, 19.9.2015; Rokometaši Trima smo po hudi borbi izgubili tekmo v Ormožu. Po izenačeni tekmi smo v končnici naredili nekaj napak, igra pa je bila veliko boljša kot na prvem gostovanju.

RK Jeruzalem Ormož : RK Trimo Trebnje   32 : 29 (16:15)

RK Jeruzalem Ormož: Kavčič 1, Bogadi 3, Radujković 3, Čudič 7(5), Veselko 3(2), Šutalo, Žuran 6, Grizold 1, Kocbek 3, Balent, Kosi, Ozmec, Mesarič 3, Rajšp 1, Cirar, Kolmančič 1.

RK Trimo Trebnje: Djurdjevič 2, Florjančič 4(1), Vencelj, Skol 7(3), Kotar 2, Sušin 2, Željko, Udovič, Sašek 5, Pernovšek, Grandovec M., Mlakar, Grandovec T. 7, Mikec, Brana (5 obr), Urbič (9 obr).

Tekma se je pričela izenačeno, obe ekipi sta pokazali veliko želje. Po začetni pobudi gostov smo mi povedli in držali ritem tekmi. Ves čas smo vodili za gol, dva, največ tudi za tri (7:10). Do polčasa so se domačini približali in prav v vzdihljajih polčasa povedli.

Drugi polčas se je začel borbeno. Pobudo so imeli domačini, mi pa smo jim dihali za ovratnik. Ormož je vodil za gol, dva, ušli so nam tudi na +3 (23:20). A nismo se še predali in počasi smo se začeli približevati. Domačine smo ujeli na 24 in igralo se je gol za gol. Ob vodstvu Ormožanov za gol smo žal zgrešili kar dve sedemmetrovki. Kljub vsemu smo ostali v igri in zopet izenačili na 26. Nato smo plačali davek neizkušenosti nekaterih igralcev in domačini so nam pobegnili na +3. Prišli smo na -2 in imeli napad, a za kaj več nismo bili sposobni.

Klub porazu smo z igro in pristopom lahko zadovoljni. Odpravljati pa bomo morali določene taktične napake, ki se pojavljajo zaradi novih vlog igralcev. Ob takšnem pristopu in borbenosti bodo prišle tudi zmage, le verjeti moramo v to, kar delamo.

tevž

RK Trimo Trebnje