Novice

Po hudem boju priznali premoč Krki

Nedelja, 4.10.2015; Rokometaši Trima smo po hudem boju izgubili tekmo proti Krki. Domačini so po izenačeni tekmi sredi dgugega polčasa naredili razliko, nam pa je na koncu zmanjkalo časa.

MRK Krka : RK Trimo Trebnje   28 : 26 (12:13)

MRK Krka: Rašo 2, Jurečič 6, Lavrič 1, Didovič 2, Okleščen 3, Pršina, Baznik, Irman 1, Jeraj, Jakše 1, Kovačič 1, Furdi, Papež 10(4), Orlič, Adamčič,  Klobčar 1.

RK Trimo Trebnje: Djurdjevič 2, Florjančič 4, Vencelj, Skol 7(3), Kotar 2, Sušin 3, Željko, Udovič 4, Sašek 2, Pernovšek, Grandovec M., Mlakar, Grandovec T. 2, Mikec, Brana (11 obr), Urbič.

Tekma je bila zelo izenačena. Nobena ekipa ni povedla več kot za zadetek, obe ekipi sta se izmenjavali v vodstvu. Krka je prvič povedla z dvema zadetkoma (9:7), nato pa smo z izidom 4:0 obrnili rezultat (9:11). Do polčasa smo uspeli zadržati prednost. V zadnji sekundi pa nismo zadeli iz čiste situacije, na polčas smo odšli z minimalno prednostjo.

Drugi polčas smo oboji začeli bolj nervozno ter naredili nekaj napak. Tekma je bila zopet zelo izenačena, nobena ekipa ni vodila več kot za zadetek. Pri rezultatu 20:20 pa smo domačini naredili rahlo razliko. Nato smo kar dvakrat imeli dva igralca manj in Krka je ušla na velikih +6 (26:20, 52. min). Tekma je izgledala izgubljena, a se še nismo predali. Z anatično borbenostjo smo zmanjševali razliko in dve minuti pred koncem prišli le na minus 2. Dobili smo žogo a jo žal po nesreči zopet izgubili. Vseeno smo ubranili napad Krke in 15 sekund pred koncem zadeli za minus 1. Krka je vzela minuto odmora. Za zadnji napad je bil dogovor, da pustimo strel, kajti le tako lahko pridemo do žoge. Tako je Krka neovirano na koncu le potrdila zmago.

Zmaga Krke je bila zaslužena, mi pa smo ob težavah s poškodbami (Murčehajič, Skol, Sušin) težko konkurenčni celo tekmo. Kljub vsemo smo odigrali zelo korektno tekmo in ob takih pristopih bodo prišle tudi zmage. Nova priložnost se bo ponudila že v petek, 9.10 ob 19h, ko v Trebnje prihaja ekipa Sevnice.

rk trimo

RK Trimo Trebnje