Novice

Po drami neodločeno z Izolo

Sobota, 24.10.2015; Rokometaši Trima smo po drami osvojili točko proti Izoli. Potem, ko smo bili že čisto v izgubljenem položaju smo na koncu imeli priložnost tudi za zmago.

RK Trimo Trebnje : RD Istrabenz plini Izola   26 : 26 (12 : 15)

RK Trimo Trebnje: Zaplotnik, Djurdjevič 6, Florjančič 3, Murčehajič, Grandovec T. 3, Vencelj, Skol 5(1), Kotar 1, Sušin 5, Željko, Sašek 3, Pernovšek, Mlakar, Mikec, Brana (16 obr), Urbič.

RD Istrabenz plini Izola: Gregorič, Jurič 3, Čolič, Gjerek 2, Božič 10(3), Stepančič, Selišnik, Žgavec 1, Čosič 3, Kecman, Vončina, Vukovič 1, Popovič, Velkavrh 6, Koning, Madžarevič.

Tekma se je začela izenačeno, nato so rahlo pobudo prevzeli gostje. Trimovci smo nato rezultat obrnili in narekovali tempo. Vodili smo z dvemi zadetki, Izolo je v igri držal odlični Vončina. Nato smo po seriji zgrešenih strelov Izoli dovolili, da je zopet prišla do vodstva. Imeli smo težave z realizacijo in Izola se je odlepila na +3. Z znakom sirene smo zadeli, vendar po posvetovanju sodnikov nam  gol niso priznali in gostje so na odmor odšli z lepo razliko.

Drugi polčas smo želeli obrniti sliko, a nikakor nismo uspeli ujeti priključek. Ko smo že prišli blizu, nas je zaustavljal Vončina (tudi tri sedemmetrovke). Gostje so bili konstantno v vodstvu z dvema ali tremi zadetki. V napadu smo naredili kar nekaj napak, hkrati pa smo v obrambi dobili kar tri gole iz odbitih žog, ki bi jih morali pobrati. Tako so gostje povedli za 4 zadetke in tekma je izgledala izgubljeno. Ko smo imeli še igralca manj in tri gole zaostanka 5 minut do konca, ni izgledalo dobro. A ob igralcu manj smo uspeli dvakrat zadeti in prišli smo le na gol zaostanka. V zadnji minuti smo odšli celo poravnani po odličnem golu Djurdjeviča. Izola je imela svoj zadnji napad, ki smo ga ubranili, nato pa se jim je kar dvakrat odbila žoga in imeli smo srečo. Ostalo je še 20 sekund in imeli smo zadnji napad (celo) za zmago. Žal nam tokrat ni uspelo, po poteku tekme pa smo na koncu lahko veseli, da smo sploh dobili točko.

Zadnje minute srečanja VIDEO.

Sedaj nas čaka naporen teden, najprej pokalna tekma v sredo v Železnikih, nato pa v soboto odhajamo na vroč teren v Dobovo.

IMG_4899

RK Trimo Trebnje