Novice

Perspektivni Gašper Dular nova okrepitev RK Trimo Trebnje

Konkurenco na položaju levega zunanjega bo v prihodnji sezoni zaostril talentirani ostrostrelec Gašper Dular, ki si želi novih izzivov in želje po napredku.

Gašper Dular je rokometno pot začel v domačem RK Krško, kjer je že v mlajših kategorijah kazal izjemen potencial. Bil je član vseh mlajših selekcij krškega kluba, nekajkrat se je znašel tudi na reprezentančnih spiskih mlade izbrane vrste, prvo priložnost v članski ekipi pa dočakal pri 17 letih proti Črnomlju.

V minuli sezoni je bila njegova pomembnejša vloga v obrambi, kjer je veljal za stebra obrambe. Zaradi višine in njegovih predispozicij ima precej potenciala tudi v napadu, zato se je odločil za sodelovanje z RK Trimo Trebnje.

Gašper Dular, nova okrepitev RK Trimo Trebnje:
»Vesel sem, da prihajam v RK Trimo Trebnje. Gre za organiziran in ambiciozen klub, kamor sem prišel garati za minutažo in rezultat. Verjamem, da se bom dobro vklopil v ekipo. Gremo Trimo!«

Poleg Dularja so trebanjski klub pred tem okrepili še Matija Pandev, Žan Grojzdek, Jan Kamnikar, Gregor Potočnik, Ӧzgür Sarak, Luka Florjančič, trener Uroš Zorman, kondicijski trener Tim Butkovec in fizioterapevt Rudi Slobodnik.

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK:
Gašper Dular
DATUM ROJSTVA: 26.1.2000
VIŠINA/TEŽA: 195cm/88kg
DOSEDANJI KLUBI: RK Krško (2012-2020), RK Trimo Trebnje (2020-)

Gašper, dobrodošel v RK Trimo Trebnje!