Novice

Paladin odhaja v Nemčijo, prihaja Djurdjevič

Sreda, 1.5.2013; Rokometaši Trima bodo v prihodnji sezoni prevetrili ekipo. Paladin odhaja v Nemčijo, namesto njega prihaja Djurdjevič.

Uroš Paladin (200 cm, 101 kg) po štirih letih igranja v Trimu odhaja po nove izzive. S svojo igro je uspel prepričati nemško ekipo TV Emsdetten, ki bo v prihodnji sezoni igrala v prvi nemški bundesligi. Tako se bo Uroš priključil slovenski koloniji v Nemčiji (Pajovič, Natek, Prošt, Bilbija, Rezar). Trimo Trebnje je ponosen, da bo Uroš odšel v najboljšo ligo na svetu. To si je Uroš tudi zaslužil, saj veliko vlaga v rokomet in vedno si je želel igrati v Nemčiji. Ob podpisu dvoletne pogodbe je Uroš Paladin povedal: “Po štirih lepih in uspešnih sezonah v Trebnjem sem si zaželel novega izziva. Dobil sem priložnost zaigrati v prvi nemški bunsedligi in taka priložnost te ne pusti ravnodušnega. Želim si, da bom priložnost v Nemčiji izkoristil ter si naredil lepo kariero. RK Trimu Trebnje pa se zahvaljujem za dobro delo v zadnjih štirih letih, brez tega ne bi bilo ponudbe iz Nemčije. V Trebnjem sem postal boljši igralec, to pa želim nadgraditi. Mogoče se še kdaj vrnem v Trebnje, Trimu pa želim veliko uspehov v naslednji sezoni”.

Ker smo tako izgubili pomembnega člana ekipe, smo podbisali triletno pogodbo s Milošom Djurdjevičem iz Sevnice. Djurdjevič (197 cm, 98 kg) igra na položaju levega zunanjega, ves čas pa je član RK Sevnica. Trenutno je Miloš prvi strelec Sevnice, dobro pa zna igrati tudi v obrambi. Ob podpisu pogodbe z Trimom je Miloš povedal: “Veselim se sodelovanja z RK Trimo Trebnje, kar mi predstavlja nov izziv. Želim še napredovati v igri in se razvijati, hkrati pa želim pomagati Trimu k izpolnitvi zadanih ciljev. Zahvaljujem se tudi matičnemu klubu RK Sevnici za vse, kar so naredili zame, sedaj pa prihaja novo obdobje. V Trimu želim pustiti globok pečat, za to se bom maksimalno potrudil”.

 Na sliki: Miloš Djurdjevič in novi trener Roman Šavrič ob podpisu pogodbe.

RK Trimo Trebnje