Novice

OŠ Trebnje napada tretji naslov državnih prvakov

DSC04433

OŠ Trebnje se je že tretjo leto zapored uvrstila v finale državnega prvenstva osnovnih šol v rokometu, med  najboljše 3 šole v Sloveniji. V preteklih dveh letih so osvojili naslov državnih prvakov, kako bo v letošnji sezoni pa bomo zvedeli v četrtek, 10. 4. 2014, ko se bo finalni turnir za učence letnika 1999 in mlajši odvijal v organizaciji OŠ Dragomirja Benčiča-Brkina v Kozini. Poleg OŠ Trebnje in domačina OŠ Dragomirja Benčiča-Brkina bo na finalnem turnirju nastopila še OŠ Ormož.  

Za OŠ Trebnje bodo nastopili naslednji učenci, ki so hkrati tudi vsi člani RK Trimo Trebnje: Andraž Brezovar, Alen Kukenberger, Tevž Gabrijel, Hriberšek David, Miha Kotar, Marko Kotar, Kristjan Horžen, Urh Pangerc, Jan Redek, Urh Poglavc, Žiga Medved,  Timotej Majzelj, Amadej Jerlah, Luka Falkner, Nejc Jaklič, Luka Rogelj, Žan Zakošek, Lovro Višček, Tim Pangrc, Aljaž Hribar in Marko Smolič.

S tribun pa bodo  rokometaše spodbujale trebanjske mažorete, ki bodo hkrati tudi nastopale med samim finalnim turnirjem.

Za finančno pomoč se najlepše zahvaljujem sponzorjema ALVA d. o. o. in SIKA d. o. o.

RAZPORED TEKMOVANJA

10.30: Otvoritev turnirja – pozdrav ravnatelja/ice šole gostiteljice, kulturni program

1. tekma ob 11.00

OŠ DBD

OŠ TREBNJE

 

 

:

 

1. tekma ob 12.00

OŠ TREBNJE

OŠ ORMOŽ

 

 

:

 

1. tekma ob 13.00

OŠ DBD

OŠ ORMOŽ

 

 

:

 

D. L.