Novice

Odigrali smo trening tekmo v Šmartnem

Petek, 23.8.2013; RK Trimo Trebnje je odigral deveto trening tekmo, tokrat je gostoval pri sosedih iz Šmartnega. Prikazali smo dva različna polčasa, dobili dve različni sliki.

Članska ekipa, sezona 2013/14

RD Šmartno (ki si je po uvrstitvi prislužil prvoligaški status, a ga zavrnil) je bil tekmec, ki se je izkazal z lepo in borbeno igro. Pokazalo se je, da se brez pravega miselnega pristopa ne da zmagati prav nikogar. Tako smo v prvem polčasu videli kar nekaj napak v vrstah Trima in slabo realizacijo (tri sedemmetrovke ipd.). Obramba tudi ni bila na najvišjem nivoju (manjkal je prvi vratar Ferlin), Šmartno je izkoristil podarjene žoge in dobil prvi polčas z izidom 14:10. V drugem polčasu se je pokazal drugačen obraz. Bilo je več zbranosti in manj napak, igralo se je bolje v obrambi in napadu. Pokazale so se nekatere lepe stvari, taktično pa (še) ne uspemo prikazati kontinuirane igre. Tu nas čaka še obilo dela, ki pa bo ob pravem pristopu in želji slej kot prej dalo rezultate. Tekmo je na koncu Trimo zmagal z izidom 30:26. Stelci pri domačih so bili Sušin 7, Grandovec T. 5, Ratajec in Udovič 4, Rojc 3, Korelec, Radelj, Murčehajič in Florjančič po 1. Vratarja Saje in Brana sta imela vsak po 6 obramb, manjkala pa sta prvi vratar Ferlin in Skol  (oba lažja poškodba).

Naslednji tekmi bomo igrali v soboro, 24.8. na turnirju v Dobovi, kjer se bomo ob 17h pomerili z Gorenjem, nato pa še z Dobovo ali Mariborom.

RK Trimo Trebnje