Novice

Odigrali prvo pripravljalno tekmo

Sreda, 29.7.2015; Rokometaši Trima smo odigrali prvo pripravljalno tekmo in sicer smo gostili reprezentanco Južne Koreje.

Tekmo smo pričakovano izgubili z rezultatom 25:33, potem ko smo na polčasu dobili z rezultatom 14:13. Začetek tekme je bil zelo dober, za začetek priprav in stopnjo uigranosti smo prikazali dober rokomet. Ves čas smo bili v rezultatski prednosti, ekipo pa smo menjali na vsakih 10 minut. Igrali smo v kombiniranih postavah, v določenih primerih smo bili zelo neugodni za reprezentanco Južne Koreje. Tako smo povedli za 4 zadetke (12:8), do polčasa pa zadržali prednost.

V nadaljevanju je počasi razlika v kvaliteti in daljša klop prinesla svoje in gostje so zasluženo povedli in nato zmagali. Mi smo igrali z 18 igralci, tudi z včerajšnjimi mladinci, ki (še) niso kos takemu nasprotniku, lahko pa naberejo dragocene izkušnje za prihodnost kluba. V ekipi Trima (nihče ni igral več kot 25 minut) so bili najboljši strelci Florjančič in Murčehajič po 5, Skol 4, Grandovec Tevž 3, Urbič je zbral 9 obramb, pri gostih pa Jeong 7, Hwang, Park, Ko in Ha po 3.

IMG_2914

RK Trimo Trebnje