Novice

Odigrali drugo trening tekmo v Dobovi

Sreda, 13.8.2014; Rokometaši Trima smo odigrali drugo trening tekmo. Tokrat smo se pomerili z Dobovo v njihovi dvorani. Domačini so bili trd nasprotnik, na koncu pa smo tekmo zmagali z rezultatom 24:29 (13:11).

Tudi tokrat smo tekmo vzeli za pripravo na nadaljne delo. Začeli smo v malce drugačni postavi kot na prvi tekmi, zopet pa smo se menjavali na 10, 15 minut. Priložnost za igro so dobili praktično vsi in jo dobro izkoristili.

Prvi polčas je bil izenačen, zdaj eni zdaj drugi smo se menjavali v vodstvu. Domačini so odigrali borbeno tekmo, za kar jim čestitamo. V prvem delu smo ponavljali določene stvari, čeprav niso bile uspešne. Tak je bil dogovor, zato so domačini prvi polčas tudi dobili. V drugem polčasu smo imeli rahlo spremenjena navodila in drugačen način igranja, kar se nam je kmalu obrestovalo. Kmalu smo domačine ujeli in povedli ter tekmo na koncu zmagali. Strelci za Trimo so bili Florjančič 10, Potočnik 5 in Sašek 4, Jelovčan je imel 9 obramb, Brana 4 obrambe.

Tekma nam je prišla prav, da smo videli, kje imamo pomankljivosti in kaj nam že dobro deluje. Od tu naprej moramo stopnjevati formo in popravljati napake. Nova trening tekma prihaja že danes, ko v Mokronogu igramo z Krko.

RK Trimo Trebnje

Foto: Jaka Krivec