Novice

Nov poraz MDB

V nedeljo, 7. 12. 2014, se je v telovadnici OŠ Metlika odvijala tekma med RK Metlika in RK Trimo Trebnje. Tekma je bila za nas izredno težka, saj je našo ekipo sestavljalo le 6 igralcev in 2 vratarja.

Kljub temu je bila naša igra do sredine 1. polčasa pogumna, kar se je poznalo tudi na rezultatu. Po začetnem vodstvu z 0:1 in celo dveh zadetkih prednosti (3:5) smo popustili, zato nas je domača ekipa došla (7:7) in nato povedla. Našo nezbranost in na trenutke brezvoljno igro so Metličani izkoristili in ob polčasu vodili za štiri gole (12:8). Tudi v začetku 2. polčasa se je nadaljevala nezbrana igra, poznati pa se je začela tudi utrujenost. Nasprotna ekipa je tudi izkoristila možnost več menjav, s čimer so sredi 2. polčasa povedli kar za 8 golov (14:22). Kljub temu smo pokazali, da znamo strniti vrste. Do konca tekme se nismo predali in nam je uspelo omiliti gotovi poraz. Končni rezultat – 24:20.

 

RK Trimo Trebnje: T. Zakošek, L., Zupančič, R. Grabljevec (1),G. Gole (5), L. Keržan, J. Šenica (6), M. Metelko (3), B. Novak (5)

[singlepic id=5564 w= h= float=none]