Novice

Namenitev dela dohodnine za donacijo v korist RK Trimo Trebnje

Cenjeni prijatelji rokometa,

pred koncem koledarskega leta se z zadovoljstvom oziramo po športnih vrhovih, na katere smo se povzpeli v letošnjem letu. Marsikatere cilje smo že dosegli, saj dosledno zagovarjamo klubske vrednote: tradicijo, moštveni duh, predanost, spoštovanje in levjesrčnost.  Športnega veselja zagotovo ne bi okusili brez pomoči zvestih sponzorjev, podpornikov in navijačev, ki nas spremljate na naših rokometnih poteh. Ponosni smo, da za nami stoji Trebnje z ožjo in širšo okolico, zato z velikimi ambicijami zremo tudi v prihodnost. Naša glasna želja za novo in, upamo, tudi najuspešnejše leto 2023 je, da bi z združenimi močni ustvarili trebanjsko rokometno pravljico. Temu so podrejene vse naše naloge in vsa naša dela.

Po Zakonu o dohodnini lahko vsak davčni zavezanec na davčni organ naslovi zahtevek, da se do 1 % dohodnine, odmerjene po Zakonu o dohodnini, od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje splošno koristnih projektov in za financiranje društev ali klubov, ki delujejo v javnem interesu. V RK Trimo Trebnje vas prijazno prosimo, da se odločite in del dohodnine namenite v korist našega kluba. To lahko storite na več načinov, in sicer:

  • izpolnete obrazec za namenitev dela dohodnine na spletni strani Olimpijskega komiteja Slovenije (klik: TUKAJ),
  • obrazec za namenitev dela dohodnine oddate elektronsko preko storitev elektronskega poslovanja FURS eDavki (klik: TUKAJ),
  • izpolnjen obrazec podpišete in oddate na vhodu pred dvorano, s tem pa si zagotovite prost vstop na tekmo 13. kroga Lige NLB med RK Trimo Trebnje in RD LL Grositst Slovan. Izpolnjen obrazec lahko tudi prinesete s seboj in ga oddate na vhodu pred dvorano.

V upanju, da se na enega od zgoraj navedenih načinov odločite podpreti naš klub, vam želimo prijetne božično-novoletne praznike, poti novega leta 2023 pa naj bodo ožarjene v barvah športnega optimizma.