Novice

Nadaljevanje tekmovanja za kadete in mladince

V soboto, 12.1. 2013,  se po nekaj tedenskem premoru nadaljuje tekmovanje za kadete in mladince.

Kadeti tekmovanje nadaljujejo v ti. Polfinalni skupini A, ki je sestavljena iz osmih ekip. Skupino poleg Trebanjcev sestavljajo še: ŠD RK KRIM-OLIMPIJA, RD LOKA 2012, RD RIBNICA RIKO HIŠE, RD SLOVAN, RK CIMOS KOPER A, RK GROSUPLJE in Kadeti B RK CIMOS KOPER. Prvo tekmo bodo Trebanjci odigrali proti ŠD RK KRIM-OLIMPIJA v gosteh. Tekma bo v soboto 12.1. 2013, v Športni dvorani KRIM na Galjevici.

Sistem tekmovanja: Ekipe igrajo po sistemu vsak z vsakim doma in v gosteh. Prvi dve ekipi, ki zbereta največje število točk,  se uvrstita na finalni turnir, na katerem nastopata še najboljši ekipi iz Polfinalne skupine B.  Ekipi, ki zasedeta 3. in 4. mesto v skupini, igrata za razvrstitev od 5. do 8. mesta,  5. in 6. uvrščeni ekipi,  igrata za razvrstitev od 9. do 12. mesta ter ekipi, ki zasedata 7. in 8. mesto v skupini,  za razvrstitev od 13. do 16. mesta v državi.

Mladinci nadaljujejo s 13. krogom 1. mladinske lige proti lanskim državnim prvakom iz Krškega. Trebanjci trenutno zasedajo 7. mesto na lestvici, Krško je 5. Tekma bo v soboto, 12. 1. 2013 , ob 18.00 v dvorani OŠ Trebnje. Navijači vabljeni!