Novice

Na sporedu zahtevno gostovanje v Slovenj Gradcu

V drugem krogu Lige NLB čaka trebanjsko ekipo precej težko gostovanje, in sicer pri novincu iz lige Slovenj Gradcu, ki je v prvem kolu dodobra namučil Riko Ribnico. Izbranci trenerja Vajdla s pravim pristopom in borbenostjo verjamejo v pozitiven rezultat.

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Trebanjci so sezono odprli z odliko in v prvi tekmi prepričljivo premagali Jeruzalem Ormož. Prvi dve točki sta bili dokaz, da je pred nami zelo uspešno sezona, ki si jo Trimo želi končati čim višje. Za to bo potrebno še veliko trdega dela in seveda garanja.

Pred trebanjsko ekipo je v soboto precej težko gostovanje v Slovenj Gradcu, s katerim se bo pomerila prvič po dveh letih. Korošci so namreč v prvo ligo prišli letos, potem ko so lani osvojili naslov drugoligaškega prvaka. V prvem kolu je v Slovenj Gradcu gostovala Ribnica in tesno slavila. To pomeni, da bo trebanjsko moštvo za zmago moralo odigrati po svojih najboljših močeh.

»Čaka nas izjemno težka tekma pred polno dvorano. Na nas je, da nadgradimo našo igro od prej, tako v napadu kot obrambi. Le tako lahko pričakujemo ugoden rezultat,« je pred tekmo dejal Klemen Sašek.

Srečanje med Slovenjgradčani in Trebanjci se v soboto, 14. septembra prične ob 20.30, v športni hali Slovenj Gradec s prenosom na Sport Klub 2.

Liga NLB, 2. krog:
Sobota, 14. septembra, ob 20.30 (Športna hala Slovenj Gradec):
RK Slovenj Gradec – RK Trimo Trebnje