Novice

Na sporedu zadnja domača tekma v letu 2019

V sredo se bodo trebanjski levi še zadnjič podali na domači parket, in sicer v šestnajstini finala rokometnega pokala Slovenije. Proti Jeruzalemu iz Ormoža, ki jih je v prvenstvu presenetil prav pred nekaj tedni, želijo prikazati pravi obraz in zadovoljiti domače navijače.

Rokometaši Trima so prejšnji petek gostovali v Ribnici in bili primorani priznati premoč domače zasedbe, ki se je veselila dveh točk po izteku igralnega časa z golom Vujačića. A časa za obžalovanje ni, saj je pred Trebanjci izjemno naporen vikend.

V šestnajstini finala slovenskega rokometnega pokala bodo pred domačo publiko gostili Jeruzalem Ormož. Slednji je eden izmed resnih kandidatov za uvrstitev v Ligo NLB za prvaka, obenem pa presenetil trebanjsko zasedbo pred nekaj tedni na domačem terenu. A izbranci Ivana Vajdla se ne bodo predali in v domači dvorani, ki je bila v letošnji sezoni do sedaj premagana le enkrat (Riko Ribnica), obljubljajo boj do zadnje sekunde.

»V domači dvorani, pred svojimi navijači, si enostavno ne smemo privoščiti spodrsljaja, zato bomo naredili vse, da pridemo v osmino finala pokala Slovenije. Navijači, vi ste naš osmi igralec, zato nam pomagajte do nove pomembne zmage. Se vidimo!« je pred tekmo povedal levičar Klemen Sašek.

Srečanje med Trimom in Jeruzalemom iz Ormoža se v trebanjski športni dvorani prične v sredo, 18. decembra, ob 19.00, s prenosom na klubski Facebook strani.

1/16 FINALA POKALA SLOVENIJE:
Sreda, 18. decembra, ob 19.00 (Športna dvorana OŠ Trebnje):
RK Trimo Trebnje – RK Jeruzalem Ormož