Novice

Na sporedu težko gostovanje Trebanjcev v Dobovi

Zasedbo RK Trimo Trebnje v prihodnjem krogu čaka precej težko in neugodno gostovanje v Dobovi, ki je trenutno celo na tretjem mestu prvenstvene lestvice in ima pod taktirko lanskoletnega trebanjskega stratega Benjamina Teraša že šest točk.

Trebanjci so bili lani sicer večinoma prepričljivi proti Dobovčanom, katera zna biti na domačem terenu precej neugodna. To je dokazala že v lanski sezoni, ko je Trebanjcem ob koncu lanskega koledarskega leta v domači dvorani zadala težak udarec in jih uspela celo premagati.

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Moštvo, ki ga vodi dolgoletni trebanjski trener Benjamin Teraš, je sezono pričelo zares sijajno in na uvodu Lige NLB presenetilo Koper, kasneje sicer klonilo v Celju, a sledili sta dve zmagi proti Ormožu (doma) in uspešno opravljeno gostovanje v Slovenj Gradcu.

»Po spodrsljaju v prejšnjem krogu le s točko proti Izoli, moramo strniti svoje vrste na gostovanju v Dobovi in pokazati naš pravi obraz. Vsi v ekipi se zavedamo, da je Dobova zelo kvalitetna ekipa in bodo na eni ali drugi strani, tekmo odločile najmanjše napake. Obljubimo, da bomo dali vse od sebe in verjamemo v zmago proti Dobovi,« je pred tekmo povedal levičar Gal Cirar.

Srečanje med dobovskimi in trebanjskimi rokometaši se v soboto, 5. oktobra v dobovski športni dvorani prične ob 19.00.

Liga NLB, 5. krog:
Sobota, 5. oktobra, ob 19.00 (Športna dvorana Dobova):
MRD Dobova – RK Trimo Trebnje