Novice

Mladinci, Velika točka proti Celju

2016-12-12-20-15-20Ponedeljek 12.12.2016 smo trimovci gostovali v Celju in to pri trenutno poravnanem po točkah z nami in večnemu rivalu. Bila je res dobra tekma in videla se je vsa trenutna kvaliteta mladinskega pogona. Krasila jo je moč, hitrost, znanje in velika želja po zmagi. V prvem delu smo se izmenjavali v vodstvu, ki pa ni bilo nikoli višje od enega do dva gola, zaključek pa je pripadal nam. Odločno smo začeli tudi v drugem delu in prišli tudi do vodstva treh golov, vendar so nas domačini dohiteli in celo povedli za dva gola in to zaradi naših napak pri zaključnih strelih. Predvsem krila so bila zelo neučinkovita.  Njihov vratar je branil zelo dobro in tudi prevesil tehtnico na njihovo stran. Vendar, zaradi velike želje smo uspešno izvrševali pritisk-presing in njihovo prednost poravnali in imeli celo možnost zmage, vendar se ni izšlo.

Ocena je, da je to še najbolj pravičen rezultat in nam daje možnosti v nadaljevanju prvenstva, da smo konkurenčni za vrh na lestvici.

Pohvaliti je potrebno  celotno ekipo in njihov moštveni duh.

Hvala tudi navijačem, ki so nas spodbujali.

RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO : RK TRIMO  :(14:15)  29 : 29

Strelci: Horžen 12, Mlakar 2, Mikec 1, Cvetko 2, Verbič 3, Kotar Miha 6, Kotar Marko 3

Sedaj sledi premor in zaslužen počitek, nadaljuje pa se  v petek 6.1. 2017 ob 18.30 doma, ko gostimo ekipo RK JERUZALEM ORMOŽ

RK TRIMO