Novice

Mladinci ob pravem pristopu do zanesljive zmage

Mladinci RK Trimo Trebnje smo odigrali tekmo 8. kroga. V goste so prišli sosedje iz Šmartnega, ki so imeli pred medsebojno tekmo enak izkupiček točk. Zato je bil potreben pravi pristop, brez katerega se ne da zmagati nobenega nasprotnika v mladinski ligi.

Tekmo smo začeli odgovorno in po začetnem otipavanju kmalu prešli v vodstvo. Ekipa, ki v celoti trenira pri članih, je opravila svojo nalogo in v 18. minuti smo vodili za velikih +8 (15:7). Nato smo malo premešali postavo, da so dobili priložnost vsi igralci. Kljub dobri igri se je Šmartno rezultatsko približal in na odmor smo odšli z razliko treh zadetkov (19:16).

V nadaljevanju smo zopet pravilno vzeli tekmo, nosilci igre so stvari kmalu postavili na svoje mesto. Razlika se je gibala med 4 in 5 zadetki v našo korist, v 47. minuti pa smo zopet povedli za +8. Do konca tekme so nato priložnost dobili prav vsi igralci. Še enkrat se je pokazalo, da le ob pravem pristopu lahko pokažemo to kar znamo, hkrati pa ob taki igri mladinci lahko trkajo na vrata članske ekipe.

V letošnji sezoni smo bili velikokrat hladno-topli, kar pa se je na zadnjih dveh tekmah spremenilo v pozitivno smer. Ob takem nadaljevanju lahko pričakujemo napredek igralcev mladinske ekipe, kar si najbolj želimo.

Za Trimo Trebnje so igrali: Zakošek (12 obr), Gabrijel (4 obr), Majzelj 3, Horžen 6(1), Redek 4, Pangerc 1, Kotar Mi. 1, Kotar Ma. 3, Višček, Grbič 6, Pangrc 1, Jerlah 9, Kmet, Kukenberger.

Več slik !