Novice

Mladi levi konec tedna na turnir v Ivančno Gorico

Ob koncu tega tedna se bodo na tridnevni turnir v Ivančno Gorico podali mladi trebanjski rokometaši, ki se bodo merili v konkurenci devetih ekip pri posamezni kategoriji. Na turnir se podajajo mlajši in starejši dečki ter kadeti.

Ob začetku nove tekmovalne sezone se perspektivni trebanjski levi odpravljajo na tridnevni turnir v Ivančni Gorici, ki bo v treh kategorijah potekal v konkurenci devetih ekip. Trebanjski klub bo imel na turnirju tri zasedbe, in sicer mlajše dečke, starejše dečke ter kadete.

Fantje bodo na turnirju, ki se prične že v petek dopoldne in konča v nedeljo popoldne, odigrali minimalno štiri tekme. Ob veččlanski zasedbi se v Ivančno Gorico podajajo tudi štirje trenerji, in sicer Roman Šavrič (kadeti), Marko Radelj (starejši dečki), David Lipoglavšek (mlajši dečki) ter Alojz Radelj (mlajši dečki).

David Lipoglavšek, koordinator mlajših selekcij:
»Turnir nam bo služil kot dobra priprava na začetek sezone. Poleg tega se bodo otroci povezali med seboj ter spoznali vrstnike iz drugih rokometnih klubov. Upajmo, da se bodo razmere v Sloveniji dopuščale, da se tekmovalno sezono izpelje čim bolj normalno, saj otroci potrebujejo druženje in tekme.«

Za več informacij na turnirju spremljajte našo ali organizatorjevo Facebook stran (RK SVIŠ Ivančna Gorica).