Novice

MLA: Boljši od Iga

3.3.2017. Trimovci smo odigrali zaostalo tekmo proti zelo neugodni ekipi RK Mokerc Ig, ki slovi po zelo vročem terenu glede navijanja za domačo ekipo. Trenutno so bili tudi točkovno poravnani z nami in tako so odprli tudi tekmo. Močni in temperamentni so bili v uvodnem delu tekme. V deseti minuti po izenačenem poteku tekme, ko smo spremenili obrambno formacijo in z menjavo vratarja tehtnico prevesili v našo korist in polčas zaključili z prednostjo dveh golov. Drugi del smo začeli zelo učinkovito. Obramba je delovala kompaktno, v napadu pa smo z kombinatorno igro uspešno zaključevali. Realizacija strelov je bila zelo dobra in zadevali smo z vseh položajev. Domačini so se sicer približali na tri gole, vendar so v nestrpnosti naredili tehnične napake in to smo mi spretno izkoristili in lahko rečemo suvereno zmagali. Vsi igralci na vseh igralnih pozicijah so dali svoj doprinos k zmagi. Zopet pa moramo izpostaviti kolektivni duh tako na igrišču, kakor na klopi. Res smo delovali kot ekipa, ki ve kaj hoče. Proti koncu je prišlo do poškodbe Marka Kotarja – razbita brada in upam, da bo med tednom to sanirano, ker ga še kako potrebujemo v igri.

RK MOKREC IG : RK TRIMO 29:36 (15:17)
Strelci: Željko 9, Hriberšek 1, Mlakar 5, Verbič 1, Kotar Miha 3, Kotar Marko 5, Horžen 7, Mikec 5 in Hasič z zelo dobrim branjenjem.

Trenutno delimo drugo mesto in že naslednje gostovanje, ki je 13.3.2017 ob 17.15 na Kodeljevem proti RD Slovan, kjer si lahko izborimo dobro pozicijo pred nadaljevanjem, kjer gostimo doma neposredna nasprotnika.
RK TRIMO