Novice

Minimalni poraz pri sosedih

SVIŠ Pek. Grosuplje : Trimo Trebnje                      33:32 (17:18)

SVIŠ Pek. Grosuplje: Marjanovič, Polak 1, Zidar, Potokar, Rotar, Muhovec 3, Medved, Stopar S. 10(4), Pekolj 6(4), Kalabič 6, Marinčič, Sašek 2, Kristan, Stopar G., Sendelbah, Murčehajič 3.

Trimo Trebnje: Korelec 1, Lukanc, Radelj 6, Paladin 3, Ratajec, Ferlin (14 obr), Skol,  Sušin 4, Saje,  Florjančič, Rojc 2, Zoran, Skube 8(4), Grandovec 1, Garcia 7(1), Brana.

Rokometaši Trima so na gostovanju v Ivančni Gorici minimalno izgubili. Začetek tekme je napovedoval drugačno sliko, saj so Trimovci dobro začeli tekmo in povedli z 1:5. Po dobrem začetku so kmalu prišle minute slabše igre z nekaj napakami, kar so domačini izkoristili in ujeli priključek. S tesnim pokrivanjem Skubeta jim je uspelo izenačiti (10:10), vendar povesti jim ni uspelo. Trimo je držal razliko enega do dveh zadetkov, igralo pa se je z veliko napakami. Domačini so dosegli nekaj srečnih zadetkov, kateri pa se dogajajo ekipi, ki se bori. Trimo je polčas končal z minimalno razliko, kar je napovedovalo vroče nadaljevanje.

Tudi drugi polčas so bolje začeli Trimovci, ki so povedli z 17:20. Igralo se je borbeno, a na trenutke, ko domačini niso več našli rešitve v napadu, je zaradi nepotrpežljivosti prihajalo do napak. Posledično so domačini izkoristili ponujeno in se zopet približali. V 40. Minuti so ponovno izenačili in minuto kasneje prvič na tekmi povedli (23:22). To je prebulido Trimovce, ki so po minuti odmora strnili vrste in zopet povedli za dva zadetka (24:26). Žal so se ponovile napake iz začetka tekme in domačinom se je zopet dovolilo, da ujamejo priključek. Nato se je do konca tekme igralo gol za gol, kjer bi včash prej zadel na lotu kot napovedal, kako se bo končala tekma. Prebliski dobre igre so bili na obeh straneh, na koncu pa smo Trimovci na žal nesrečno in nespretno izpustili priložnost za boljši izid. Domačini so v zadnji minuti povedli, Trebanjcem pa je ostal še zadnji napad, ki pa ga žal (zopet) nismo izkoristili. Tako se domov vračamo praznih rok, izgubljene točke pa bodo morale priti kje drugje.

RK Trimo Trebnje