Novice

Memorial Bogo Dobršek v Dobovi lepo uspel

Nedelja, 25.8.2013; RK Trimo Trebnje se je v soboto udeležil turnirja v Dobovi. Po pričakovanju smo v prvi tekmi izgubili z Gorenjem, nato pa za tretjo mesto premagali domačine RK Dobovo.

Turnir v Dobovi je bil zelo lepo organiziran, organizatorji so se zelo potrudili. Videli smo štiri različne tekme, vse borbene in zanimive. Trimo je v drugi tekmi turnirja igral z Gorenjem in po pričakovanjih izgubil. Gorenje je bila boljša ekipa. Nekaj časa smo bili rezultatsko še blizu, a po nekaj zgrešenih sedemmetrovkah in čistih priložnostih se je Gorenje odlepilo. Poznala se je tudi dalja klop državnih prvakov, tudi Trimo pa je igral praktično z vsemi igralci. Rezultat tekme je bil 22:31 (9:13) v korist Gorenja, strelci za Trimo pa so bili Ratajec 5, Ferkulj 4, Grandovec T. in Sušin 3, Udovič, Rojc in Radelj po 2 ter Murčehajič 1.

Takoj za omenjeno tekmo smo igrali tekmo z tretje mesto z domačini iz Dobove. Domačini so se pokazali kot resna ekipa z potencialom. Ves prvi polčas so bili v rahli prednosti, na koncu polčasa pa smo jih ujeli in prehiteli. Nato smo v drugem polčasu prikazali boljšo igro, na obeh straneh je bilo veliko menjav. Tekma se je na koncu končala z zmago Trima z izidom 30:22 (14:13), strelci za Trimo pa so bili Ratajec 11, Grandovec T. 4, Florjančič in Radelj 3, Udovič in Ferkulj 2, Femec, Murčehajič, Sušin, Rojc in Grandovec M. po 1.

Na koncu je turnir osvojilo Gorenje, ki je bilo boljše od Maribora. Najboljši strelec turnirja je bil Anže Ratajec (Trimo), najboljši vratar Klemen Ferlin (Trimo), najboljši igralec pa trebanjec v vrstah Maribora Miha Zarabec.

RK Trimo Trebnje