Novice

MDB: V 2 tekmah RK Trimo Trebnje pokazal, kdo ostaja vladar na svoji zemlji

MDB, sezona 2014/15V nedeljo, 10. 5. 2015, so se v športni dvorani OŠ Trebnje odvijale tekme med ekipami MDB RK Trimo Trebnje, RK Krško in RK Črnomelj.

V 1. tekmi med RK Trimo Trebnje in RK Krško smo že v uvodnih minutah z odlično obrambo in učinkovito igro v napadu povedli za 2 gola. Vodstvo smo čez celoten polčas povečevali in ga končali z rezultatom 12:6. Tudi V 2. polčasu zmaga niti za trenutek ni bila ogrožena. Na koncu tekme je semafor kazal 15 golov prednosti za RK Trimo. Končni rezultat – 27:12.

RK Trimo Trebnje: T. Zakošek, L. Zupančič, G. Gole (7), J. Šenica (9), M. Metelko (3), P. Kotar (3), L. Keržan (2), A. Kuzmanovič (2)

V 2. tekmi so se pomerili Črnomaljci in Krčani, v tej tekmi pa so bili srečnejši slednji (15:16).S 13 goli je izstopal igralec RK Krško Jure Švalj, pri RK Črnomelj pa je bil najboljši strelec Črt Kastelic s 6 goli.

V 3. tekmi smo igralci RK Trimo Trebnje igrali z RK Črnomelj, ki se jim je poznalo, da se je v prejšnji tekmi poškodoval njihov najboljši igralec Črta Kastelic. Kljub temu smo igrali zavzeto od prve do zadnje minute. Ob polčasu smo vodili za 7 golov (13:6), na koncu tekme pa dokazali, da smo »vladarji na svoji zemlji« in se veselili zmage za 14 golov. Končni rezultat – 26:12.

RK Trimo Trebnje: L. Zupančič, T. Zakošek, G. Gole (7), P. Kotar (3), M. Metelko, A. Kuzmanovič (6), J. Šenica (5), R Grabljevec, L. Keržan

  1. G.