Novice

MDB: Pričeli z zmago

V nedeljo 13.3.2016 se je v športni dvorani Slovenj Gradec odvijal prvi kolo- prvenstvene tekme polfinalne skupine D, med RK Slovenj Gradec in RK Trimo.

Naši fantje so pričeli zelo samozavestno, z odlično obrambo so z lahkoto opravili z nasprotno ekipo.  Tudi nasprotnik je dobro držal obrambo, vendar so se trimovci  trmasto prebijali skoznjo in zadevali gole. Kljub borbenosti je bila na naši strani samo ena izključitev skozi celo igro.

Prvi polčas se je tako končal z 5:12 za naše. Tudi v drugem polčasu so se nezmotljivo borili dalje.  Kljub motečemu razbijanju po bobnih slovenjgraških navijačev, se naši niso dali motiti. Tako, da se je igra končala z enkratnim rezultatom 12:24.

Tudi naš vratar David je bil odličen, obranil je celo 2 sedemmetrovki.

Pohvaliti pa moram tudi naše navijače, vseh 6, so odlično preglasili množico navijačev nasprotne ekipe. Zaradi  veselja, da so naši fantje končno pokazali, kako odlično znajo  odigrati tekmo, smo jih starši častili s krofi iz Trojan.

Nazadnje pa zahvala in čestitke tudi našemu umirjenemu trenerju g. Radlju, ki se zna razjeziti, vendar pa zna tudi pohvaliti naše otroke.

RK Slovenj Gradec: RK Trimo Trebnje – 12:24

RK Trimo Trebnje: Gorec D., Kotar P.(1), Kolenc F.(5), Grabljevec R.(5), Potrebuješ P., Kuzmanovič A.(5), Bajc N.(3), Šenica J.(5), Smolič D.

 

[singlepic id=6626 w= h= float=none]