Novice

MDA začeli novo sezono z zmago

V torek, 6. 10. 2015, se je v športni dvorani OŠ Trebnje odvijala prva tekma za selekcijo MDA. Na nasprotni strani je stala kočevska Grča.

Po našem začetnem vodstvu in kočevskem izenačenju na 1 smo Trebanjci do sredine polčasa povedli kar za 9 golov (13:4), nato pa smo si privoščili neumne napake tako v napadu kot v obrambi. V zadnjih dveh minutah 1. polčasa je nasprotniku uspelo doseči kar 4 gole in zmanjšati naše vodstvo. Prvi del se je končal z rezultatom 13:8. V odmoru med polčasoma je imel o naši nezbranosti veliko pripomb tudi trener Radelj. V 2. polčasu nam je veliko preglavic povzročal Gal Carl (6), kljub temu pa smo vodstvo držali v svojih rokah in se veselili prve zmage v novi sezoni. Končni rezultat – 26:22.

Poleg zmage nas najbolj veseli, da se je po večmesečni odsotnosti zaradi poškodbe med nas vrnil srednji zunanji igralec Bor Novak in da se je med strelce prvič vpisal Nejc Bajc.

RK TRIMO TREBNJE: T. Zakošek, L. Zupančič, N. Bajc (1), F. Kolenc, G. Gole (8), B. Novak (7), R. Grabljevec, A. Kuzmanovič (2), L. Keržan, P. Kotar (1), J. Šenica (6), M. Metelko (1)

G.G.

[singlepic id=6571 w= h= float=center]