Novice

MDA: Iz Grosupljega z remijem

MDA, sezona 2015/16V soboto, 17. 10 2015, je ekipa MDA RK Trimo Trebnje gostovala v Grosupljem, kjer je igrala proti domačinom RK Grosuplje.

Po vodstvu domačih (1:0) so naši rokometaši ujeli ritem ter z dobro obrambo ter učinkovitim napadom povedli za 4 gole (3:7). Prednost so uspeli Grosupeljčani izničiti. Do polčasa je bila igra izenačena. Po minuti odmora, ki jo je zahteval trener Radelj, so naši rokometaši dosledno upoštevali njegova navodila in uspeli dobiti 1. polčas za 2 gola (10:12). V 2. delu tekme so Trebanjci vodstvo celo povišali na 3 gole, prednosti pa jim ni uspelo zadržati. V 34. minuti je bil izključen trebanjski igralec Nejca Bajca, kar se je poznalo tudi na igri v končnici tekme. Vrstile so se nepotrebne napake, poznala pa se je tudi utrujenost naših rokometašev, kar so Grosupeljčani izkoristili. V zadnji minuti je vodstvo Trimovcev izničil najboljši domači igralec J. Tibola in domačinom priboril pomembno točko.

Končni rezultat – 24:24 (12:10).

RK TRIMO TREBNJE: T. Zakošek, L. Zupančič, G. Gole (9), B. Novak (2), J. Primc (2), N. Bajc (3), F. Kolenc (2), J. Šenica (6), A. Kuzmanovič, P. Kota

G.G.