Novice

Matija Pandev novi član trebanjskega Trima

Vodstvo kluba zaradi igranja v treh tekmovanjih (Liga NLB, pokal Slovenije in Evropa) sestavlja konkurenčno zasedbo, ki bo imela na vsaki poziciji dovolj igralcev. Za prihod v Trimo se je odločil perspektivni levokrilni igralec Matija Pandev, ki prihaja iz Slovenj Gradca.

Pandev sicer prihaja iz Slovenj Gradca na študij v Ljubljano. Njegova prioriteta bo sicer mladinska ekipa, ki se bo tudi tokrat borila za najvišja mesta v državi, prav tako pa bo priključen trenažnemu procesu članskega moštva. Pandev je v minuli sezoni odigral pomembno vlogo v mladinski ekipi Slovenj Gradca. Na petnajstih tekmah je prispeval 72 zadetkov, zato ga letos čaka nov izziv na Dolenjskem.

Matija Pandev, novi član RK Trimo Trebnje:
»Ob koncu srednje šole sem se vpisal ne fakulteto za strojništvo v Ljubljani in se zavedal, da sodelovanje s Slovenj Gradcem ne bo več možno. Začel sem iskati klub neposredni bližini študija in stvari so se zelo poklopile. Poklicali so me iz Trima in mi ponudili možno igranja v Trebnjem. Ponudbe sem z veseljem sprejel, obenem se zahvaljujem Slovenj Gradcu za vso pridobljeno znanje in izkušnje.«

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK:
Matija Pandev
VIŠINA/TEŽA: 186cm/80kg
DRŽAVLJANSTVO: Slovenija
DATUM ROJSTVA: 26.7.2001
DOSEDANJI KLUBI:
RD Fužinar, RK Slovenj Gradec