Novice

Foto, video: Led prebit, zmaga na računu

Sobota, 10.9.2016; Rokometaši Trima smo dosegli prvo zmago na prvi tekmi sezone. Bo boljši igri čez celotno srečanje smo premagali Izolane z izidom 26 : 19.

RK Trimo Trebnje : RK Istrabenz plini Izola  26 : 19 ( 14 : 8)

Gledalcev: 300

RK Trimo Trebnje: Cvetko, Djurdjevič 6(2), Florjančič 3, Grojzdek, Vencelj (2 obr), Skol 1, Kotar 3, Sikošek Pelko 1, Sašek 1, Željko 4, Grandovec M., Mlakar 3, Grandovec T. 4, Mikec, Brana (6 obr), Urbič (4 obr).

RD Istabenz plini Izola: Gregorič, Jurič, Božič 8(2), Zorič, Žgavec 2, Logar, Kecman 5, Puhanič, Vukovič 2, Ščepanovič, Stopar 1, Poberaj, Konig 1, Madžarevič.

Že na začetku tekme smo nakazali, da želimo zmagati in da bomo za to naredili vse. Razlika je postopno rasla iz minute v minuto. Obramba je delovala dobro, protinapad tudi, napad pa solidno. Že v prvem polčasu smo držali tempo z veliko menjavami in rotacijami. Zadevalo se je iz vseh pozicij, naredili pa smo tudi nekaj napak, kar je verjetno posledica nervoze pred prvo tekmo. Polčas smo zaključili z visoko razliko 7 golov, ki pa bi bila lahko še višja.

Drugi polčas smo začeli z dvema igralcema manj, kar so gostje izkoristili in se približali na -5. Nato smo zopet prevzeli vajeti v svoje roke in povečevali vodstvo. Ta je kmalu znašala +10 in lahko smo v igro poslali prav vse igralce. Zmaga je bila zaslužena, igra kar solidna, bomo pa morali še kaj dodati za odmevnejše dosežke. Upamo, da se nam kmalu pridružijo poškodovani Murčehajič, Udovič in Pernovšek, da bomo še močnejši.

Naslednjo tekmo igramo že v sredo in sicer pokalno v gosteh z ekipo iz Škofljice. nato pa v soboto potujemo v Ribnico, ki se je letos še okrepila in kotira zelo visoko. To bo za nas pravi izpit.

Izjave po tekmi:

RK Trimo Trebnje