Novice

FOTO: Kadeti uspešni v Škofji Loki

Kadetska ekipa Trima se s težkega gostovanja v Škofji Loki vrača z zmago. Že pred tekmo smo vedeli, da je Loka odlična ekipa, saj do te tekme v polfinalni skupini še ni poznala poraza. Na začetku srečanja so domačini povedli z 2:0, ko pa smo povečali zbranost pri zaključnih strelih, smo jih ujeli na 4:4 in v naslednjem napadu prešli v vodstvo. Vseskozi izredno borbene in hitre igre obeh ekip, sta se ekipi izmenjevali v vodstvu, na odmor pa smo “Trimovci” odšli z rahlo prednostjo 13:12. Z zbrano igro smo nadaljevali tudi v drugem polčasu in hitro povečali prednost na 2 zadetka. Nikakor pa se nam ni uspelo “odlepiti” na več kot +2, saj so nas domačini kar nekajkrat dohiteli in poravnali izzid. Pri rezultatu 23:24, smo po nekaj dobrih obrambah vratarja Stareta uspeli povesti z 23:27 in prednosti nismo več izpustili iz rok. Fantje so se lahko zasluženo veselili novih točk.

Že v petek, 6.2.2015 ob 18.30, igra kadetska ekipa Trima naslednjo tekmo proti neugodni ekipi RK Ig Mokerc v domači dvorani. Vljudno vabljeni, da športno navijate za naše fante.

RD Urdanscape Loka : RK Trimo Trebnje 27:31 (12:13)

RK Trimo Trebnje: Potrebuješ, Rajkovič 4, Stare, Špelič 3, Verbič 8, Brezovar, Horžen 3, Kotar Ma. 8, Kotar Mi. 2, Medved 3, Poglavc, Rogelj, Zakošek, Hostnik, Hriberšek; trener: Teraš Benjamin

gospić

RK Trimo Trebnje

FOTO: Rajkovič