Novice

VIDEO: Kadeti uspešni proti MARK Olimpiji-Krim

V soboto 24.1.2015, je kadetska ekipa Trima gostila vrstnike iz Ljubljane . Že začetek srečanja je napovedoval zelo izenačeno tekmo. Obe ekipi sta začeli z agresivno in hitro igro. Trimovci smo po začetnem vodstvu gostov povedli in rahlo prednost zadetka ali dveh držali vse do polčasa. V drugem polčasu smo se s hitro oddaljili na tri zadetke prednosti, vendar gostje niso popuščali. Približali so se le na zadetek, v 43.minuti je namreč na semaforju pisalo 25:24. Takrat smo z dobro obrambo uspeli goste prisiliti v nekaj napak in narediti delni izid 5:0. Povedli smo s 6 zadetki prednosti in do konca tekme prednosti nismo več izpustili. Tekma se je končala v našo korist z rezultatom 36:27.

Naslednji teden gostujemo pri ekipi RD URBANSCAPE LOKA, ki v prvih treh kolih polfinalne skupine še edina ne pozna poraza.

RK Trimo Trebnje : MARK Olimpija-Krim 36:27 (17:16)

RK Trimo Trebnje: Hriberšek, Hostnik 1, Kotar Mi. 2, Zakošek, Poglavc 1, Medved 3, Kotar Ma. 7, Horžen 6, Brezovar, Verbič 12, Rajkovič 3, Potrebuješ 1, Špelič, Jerlah; trener: Teraš Benjamin

IMG_8855

[do action=”youtube-video” povezava=”lrSyXFXquAc”/]

 

RK Trimo Trebnje