Novice

Kadeti sezono odprli z zmago proti Kočevju

Kadetska ekipa RK Trima Trebnje, ki jo bo letos vodil Tim Butkovec, je sezono začela z rutinirano zmago proti Kočevju. Naši fantje so tekmo odprli zelo dobro in jo mirno pripeljali do konca. Tekma se je končala z rezultatom 35:20.

Naši fantje so tekmo odprli zelo dobro in predvsem na krilih Alena Čulka v uvodnih minutah prišli do prednosti +5 (6:1). Čulk je namreč v prvih sedmih minutah dosegel 5 zadetkov. Varovanci Tima Butkovca so prednost v nadaljevanju prvega dela igre ohranjali. V zadnjih šestih minutah prvega polčasa so domači naredili delni izid 7:1 in na polčas odšli s prednostjo +12(21:9).

Foto: Zala Gole

Drugi polčas je bil povsem enak. Kasneje so priložnost dobili predvsem igralci z nekoliko manj minutaže in odlično držali tempo igre. Na koncu je naša kadetska ekipa naredila še delni izid 3:0 in tekmo dobila z izidom 35:20.

Pri Trimu je bil z desetimi zadetki najučinkovitejši Alen Čulk, za gostujoče moštvo pa je osem zadetkov vknjižil Žiga Mihelič.

“Začeli smo s prvo zmago v sezoni. Z igro fantov sem zadovoljen. Dogovorili smo se, da igramo hitro in da nasprotnikom ne dovolimo lahkih golov. Tako smo imeli rezultat ves čas pod kontrolo in na koncu tudi slavili. Fantom čestitam za zmago, vsem navijačem pa se zahvaljujem, da so nas prišli podpret,” je po tekmi dejal Tim Butkovec, za katerega bo vodenje kadetske ekipe v letošnji sezoni, nova izkušnja.

CENTER 2, 1. KROG:

RK Trimo Trebnje – RK Grča Kočevje 35:20 (21:9)

RK Trimo Trebnje: Čulk 10, Pangrc 6, Metelko 4, Mlakar 4, Povše 3, Dular 3, Jevnikar 2, Novak 2, Erman 1; Trener: Tim Butkovec

RK Grča Kočevje: Mihelič 8, Fotivec 4, Grgorič 3, Šega 2, Andoljšek 2, Krese 1; Trener: Rok Pirc

Preberite si še:

V soboto prva domača tekma – prihaja Jeruzalem Ormož