Novice

KADETI: PREKO METLIKE SUVERENO DO NOVE ZMAGE

V domači dvorani OŠ Trebnje sta se v sredo, 21. 11. 2018, v zaostali tekmi 7. kroga predtekmovalne skupine center II pomerili kadetski ekipi RK Trimo Trebnje in RK Metlika.

Že uvodne minute srečanja so pokazale, da so domačini odločeni vknjižiti dve pomembni točki, ki jih bi utrdili na 2. mestu trenutne prvenstvene lestvice. Tekmo so otvorili s 4 zaporednimi zadetki, gosti pa so do svojega prvega prišli šele v 8. minuti srečanja. Vodstvo so kljub na trenutke raztrgani igri, v kateri so si dovolili tudi kakšno nespametno napako, in neodločni igri v obrambi povečevali iz minute v minuto. V 24. minuti je prednosti domačinov znašala 8 golov, kakršna je bila tudi ob koncu 1. polčasa (18:10). Po odmoru so naši fantje nadaljevali s podobno igro kot v prvem delu. Prednost je na račun malenkost boljši igri v obrambi vztrajno rasla. V 52. minuti je semafor kazal rezultat 35:15, torej +20, s takšno razliko v golih pa se je srečanje tudi končalo.

Končni rezultat: RK Trimo : RK Metlika – 41:21.

RK Trimo: M. Gaberc, G. Mlakar (4), M. Metelko (5), M. Pangrc (8), Ž, Dular (8), G. Gole, R. Jevnikar (1), B. Novak (1), T. Rezelj (3), K. Erman (6), A. Čulk (5), T. Povše; trener: T. Butkovec

G.G.