Novice

KAD: Poraz v Celju in boj za 5. do 8. mesto

V soboto, 6.5.2017, smo kadeti Trima gostovali pri aktualnih državnih prvakih RK Pivovarna Laško v Celju. Tekmo smo slabo odprli in Celjani so nam pobegnili na 4:0. Po minuti odmora smo prvič zadeli šele v 8. minuti srečanja in se počasi približevali domačinom. Kmalu smo izenačili na 7:7 in imeli napad za vodstvo, ki pa ga spet nismo realizirali. Še naprej so se v naši igri pojavljale napake (izgubljene žoge, zgrešeni streli iz 100% priložnosti) in domačini so si do polčasa ponovno priigrali 3 zadetke prednosti (15:12). V drugi polčas smo vstopili z zadetkom, potem pa se je ponovila zgodba iz začetka srečanja – zgrešeni streli in domačini so pobegnili na 7 zadetkov prednosti. Do konca tekme smo poizkušali uloviti domačine, ki so na koncu zasluženo slavili s 30:27.

S tem srečanjem smo zaključili tekmovanje v polfinalni skupini, kjer smo zasedli 4. mesto in se bomo , 20.5.2017 v Škofji Loki borili za končno 5. do 8. mesto v Sloveniji. Za številčno zelo okrnjeno zasedbo naših kadetov je to ponovno odličen rezultat.

RK Celje Pivovarna Laško : RK Trimo Trebnje 30 : 27 (15:12)

RK Trimo Trebnje: Gabrijel, Kraševec, Pangrc, Pangerc, Horžen 8, Jerlah 6, Majzelj 4, Kukenberger, Kmet 1, Redek 5, Višček 3; trener: Benjamin Teraš

celje1

RK Trimo Trebnje