Novice

KAD: Podveh spodrsljajih končno zmaga

V soboto, 15. 12. 2012, je v dvorani OŠ Trebnje kadetska ekipa RK Trimo Trebnje gostila mlade rokometaše iz Grosupljega. Našim rokometašem je končno uspelo prekiniti niz slabših rezultatov, ki so precej načeli vzdušje v ekipi. Slabo voljo je povzročil že remi proti Kočevcem, ki se je stopnjevala še s porazoma proti Novomeščanom in Ribničanom. Proti Grosupeljčanom so dosegli zelo pomembno zmago, s katero so potrdili uvrstitev na 3. mesto v predtekmovalni skupini center II in uvrstitev v četrtfinale ligaškega tekmovanja.

Tekmo so trimovci začeli suvereno in že v uvodnih minutah povedli s 4:0. Varovanci Tima Butkovca so vodstvo zanesljivo višali, najvišjo prednost v prvem polčasu pa so dosegli z zadetkom za +9. Semafor je ob polčasu kazal rezultat 21:12 v korist naših rokometašev.

V drugem delu srečanja so rokometaši Trima še stopnjevali svoj tekmovalni tempo in povedli za +10. Tako je lahko trener Butkovec v igro poslal vse igralce, vsi so tudi prispevali zadetek za domačo ekipo. Tako so Trebanjci dosegli pomembno zmago in tekmo dobili z rezultatom 37:26.

Kadeti dosegli pomembno zmago proti Grosupljemu. FOTO: Zala Gole

RK Trimo Trebnje: RK Grosuplje 37:26

RK Trimo Trebnje: M. Gaberc, R. Jevnikar (1), A. Čulk (7), G. Mlakar (4), B. Novak (1), M. Metelko (3), M. Pangrc (6), T. Rezelj (3), G. Gole (5), K. Erman (1), Ž. Dular (6), trener: T. Butkovec