Novice

KAD: Ekipa Ribnice uspešnejejša

V nedeljo, 22.1.2017, smo kadeti Trima odigrali prvo tekmo v polfinalni skupini B. Gostili smo ekipo RD Ribnica. Tekmo smo Trimovci dobro odprli in hitro povedli za tri zadetke. Namesto, da bi prednost še povečali pa smo grešili v napadu, prav tako pa smo bili premalo čvrsti v obrambi. Ribničani so prevzeli pobudo in nam do polčasa pobegnili na 4 zadetke prednosti (12:16). V drugi polčas smo vstopili odločno in počasi začeli loviti goste. V 42. minuti smo izid poravnali, potem pa je do konca srečanja potekal boj za vsako žogo in nobena ekipa ni povedla za več kot zadetek. 10 sekund pred koncem srečanja so Ribničani povedli, mi pa v zadnjem napadu žal nismo uspeli izenačiti in Ribnica je zasluženo zmagala.

Naslednja priložnost za osvojitev točk bo proti ekipi Maribora, za kar pa bomo morali popraviti predvsem igro v obrambi.

RK Trimo Trebnje : RD Ribnica 31:32 (12:16)

RK Trimo Trebnje: Kraševec, Gabrijel, Pangrc, Horžen 5, Jerlah 11, Majzelj 3, Pangerc 3, Kmet, Rajk, Glogovšek, Redek 6, Kukenberger 3, Višček, Mlakar; trener: Benjamin Teraš

RK-TRIMO-TREBNJE-2016-3-kadeti

RK Trimo Trebnje