Novice

Jutri na sporedu ena izmed najpomembnejših tekem v rednem delu Lige NLB

Trebanjsko člansko ekipo po tesnem porazu proti Gorenju Velenju, jutri čaka odločilna tekma v boju za ohranitev upov med TOP 6. Trebanjci bodo v domači dvorani gostili šestouvrščeno kvalitetno ekipo Urbanscape Loke, ki jo morajo nujno premagati.

Rokometaši Trima Trebnjega so prejšnjo soboto klonili proti Gorenju Velenju, zato so si zmanjšali možnosti za uvrstitev v Ligo NLB za prvaka. Za ohranitev slednjega cilja pa bo v petek ob 19.00 potrebno premagati Urbanscape Loko, ki jo krasi hitra igra z mladimi rokometaši. Ločani, katere vodi slovenski strokovnjak Robert Beguš, imajo po 20 odigranih kolih na svojem kontu 22 točk.

Moštvi sta si nasproti stali že letos, ko je gorenjska zasedba v desetem kolu slavila s 24:21 (14:13).

»V petek nas čaka tekma proti ekipi Urbanscape Loke. Kljub temu, da igramo na domačem terenu, ne moremo reči, da v tekmo vstopamo kot favoriti, saj lestvica pravi drugače. Urbanscape Loka goji izredno hiter rokomet, ki se ne ustavlja zato bomo morali biti zelo skoncentrirani na vsak trenutek tekme. Bo pa to tudi boj z našim neposrednim tekmecem za preboj v končnico z prvaka. Kljub porazu na prejšnji tekmi proti Gorenju si želimo spet nabito polnih tribun, ki nam bodo dala še dodatno moč. Celotna ekipa pa vam zagotavlja, da bomo pustili srce na igrišču in storili vse, kar je v naši moči da bosta dve točki ostali doma,« pred eno izmed odločilnih tekem v rednem delu pravi vratar trebanjske ekipe, Urh Brana.

Srečanje med Trimom in Urbanscape Loko se v petek, 8. marca, v športni dvorani OŠ Trebnje začne ob 19.00 s prenosom na naši facebook klubski strani.

Ob dnevu žena za vsa dekleta pripravljamo prav posebno presenečenje, ki si bodo ogledale srečanje 21. kola.

Liga NLB, 21. krog:

Petek, 8. marca, ob 19.00 (Športna dvorana OŠ Trebnje):

RK Trimo Trebnje – RD Urbanscape Loka