Novice

Jutri na pokalno gostovanje v Gorišnico

Rokometaše Trima Trebnjega jutri ob 19. uri čaka pokalno gostovanje pri ekipi Gorišnice za preboj v četrtfinale pokalnega tekmovanja. Glavni cilj varovancev Benjamina Teraša je seveda zmaga, s katero bi se uvrstili med najboljšim osem ekip v pokalu Slovenije.

Benjamin Teraš bo s tekmo proti Gorišnici prišel spomladanski del sezone 2018/2019. V pripravljalnem obdobju je odigral tri tekme, od tega enkrat slavil (Krško), enkrat remiziral (Herz Šmartno) ter na zadnji preizkušnji izgubil (Krka).

Lanskoletno pokalno pot smo začeli s tesno zmago proti Izoli (23:28), a nato izgubili proti kasnejšemu finalistu pokala Slovenije, novomeški Krki s 30:21.

»Žreb nam je v pokalnem tekmovanju namenil ekipo Gorišnice, od katere kljub temu, da igra v nižjem rangu tekmovanja kot mi, pričakujem borbo in veliko željo po presenečenju. Presenečenja so v pokalnem tekmovanju vseskozi prisotna, saj marsikdo jemlje slabšega nasprotnika z levo roko in potem se ti to hitro maščuje. Naša ekipa je v tem dvoboju favorit in od svojih fantov pričakujem maksimalno resen pristop ter napredovanje v naslednjo fazo tekmovanja,« je pred gostovanjem v Gorišnici dejal Benjamin Teraš.

Srečanje med Gorišnico in Trimom Trebnjem se v Gorišnici prične ob 19.00.

Četrtfinale rokometnega pokala Slovenije:

Petek, 24. januarja, ob 19.00 (Gorišnica):

RK Gorišnica – RK Trimo Trebnje