Novice

Intervju: Rok Jelovčan

Torek, 26.8.2014; Tokrat smo se pogovarjali z golmanom, ki je letos okrepil naše vrste. To je Rok Jelovčan, 27 letni Koprčan.

Kakšna je bila tvoja dosedanja športna (rokometna) pot (klubi, reprezentance,…)?

Rokomet sem pricel trenirat v 4.razredu osnovne sole pri Rk Cimos Koper in uspesno nastopal za vse selekcije kluba. V sezoni 2007/2008 sem sel na posojo v RK SVIŠ. V sezoni 2008/2009 sem prestopil v Maribor, kjer sem igral 2 sezoni, nato je sledila selitev v RK Krsko kjer sem prav tako nastopal 2 sezoni. 2012/2013 sem se prvic preizkusil v tujini in sicer v Romuniji. Pred letosnjim prihodom v Trimo Trebnje sem igral eno sezono pri RD Izola.

Kako si zadovoljen z začetkom v novem klubu?

Zacetek v novem klubu je zelo pozitiven. S soigralci se dobro razumemo in delamo, ni nobenih težav.

Ali so treningi v Mokronogu težava, glede na to, da nimamo svoje dvorane?

Ne, mislim da v tem ni nobene tezave, kvecjemu je to le pozitivna stvar, saj vec casa prezivimo skupaj in se bolje spoznavamo.

Si bil dobro sprejet v klubu, ste se z soigralci poznali že prej?

V klubu sem bil zelo dobro sprejet. Vec ali manj sem se z igralci poznal že od prej, smo pa v večini dosedaj bili konkurenti. Sedaj pa bomo sodelovali skupaj in upam, da bo sodelovanje uspešno.

Kakšni so tvoji cilji in želje?

Cilji in zelje so, da vedno napredujem in poskusam dati 100% od sebe. Želim si, da moj doprinos prinese tudi uspešen klubski rezultat.

Do kod lahko posežemo s Trimom?

S pravim pristopom in koncentracijo, lahko dosezemo visoko uvrstitev, to je med najboljših 6. Bo pa veliko odvisno tudi od zdravstvenega kartona in nihanja mlajših igralcev.

Sporočilo ljubiteljem rokometa.

Spremljajte in navijajte za RK Trimo Trebnje. Borili se bomo za naš klub in z vašo podporo bomo lahko še boljši.

RK Trimo Trebnje