Novice

Intervju: Klemen Sašek

Četrtek, 28.8.2014; Pogovarjali smo se še z zadnjim novincem v letošnji ekipi, Klemnom Saškom, ki prihaja iz trebanjske občine, a Trimo Trebnje ni njegov matični klub.

Kakšna je bila tvoja dosedanja športna (rokometna) pot (klubi, reprezentance,…)?

Moja rokometna pot se je začela leta 2001 v RK SVIŠ Ivančna Gorica. Tam sem igral za vse selekcije kluba. V tem času sem zaigral tudi za kadetsko in mladinsko reprezentanco Slovenije.

Kako si zadovoljen z začetkom v novem klubu?

Zelo sem zadovoljen. Z novimi soigralci smo se takoj “ujeli”. Tudi klub je dobro organiziran, tako da sem lahko osredotočen izključno le na rokomet.

Ali so treningi v Mokronogu težava, glede na to, da nimamo svoje dvorane?

Razen malo daljše vožnje, treningi v Mokronogu niso težava, saj imamo na voljo skorajda novo dvorano in s tem odlične pogoje za delo.

Si bil dobro sprejet v klubu, ste se z soigralci poznali že prej?

V klub sem bil odlično sprejet, k temu je pripomoglo dejstvo, da sem večino soigralcev že poznal, saj sta si Ivančna Gorica in Trebnje zelo blizu. Tako da s prilagajanjem nisem imel nobenih težav.

Kakšni so tvoji cilji in želje?

Predvsem si želim, da bi svojimi igrami pomagal ekipi do čim višjega mesta, tako v državnem prvenstvu kot v pokalu. In pa da s trdim delom na treningih nadgrajujem svoje rokometno znanje.

Do kod lahko posežemo s Trimom?

Upam, da čim višje. Sigurno je cilj zgornja polovica prvenstvene lestvice, ob tem pa, če se bo ponudila priložnost, mešati štrene klubom, ki so v vrhu slovenskega rokometa.

Sporočilo ljubiteljem rokometa.

Vsem, ki imate radi rokomet sporočam oziroma jih vabim, da se v čim večjem številu udeležujete tekem v Trebnjem. Igralci pa se bomo po najboljših močeh trudili, da boste dvorano čim večkrat zapuščali dobre volje.

RK Trimo Trebnje