Novice

Grojzdek: V Trimo sem prišel zaradi ambicij in dobrega dela

Trebanjski klub je pred nekaj dnevi potrdil prvo okrepitev za prihajajočo sezono. Na Dolenjsko se po treh letih vrača Žan Grojzdek, ki je v Trebnjem že igral, zato se mu, kot sam pravi, ne bo potrebno dodatno prilagajati.

Devetindvajsetletni Ljubljančan, ki igra na položaju levega zunanjega, je v minuli sezoni igral pri Urbanscape Loki, poleti pa se znova vrača v Trebnje. Član kluba je bil že v sezoni 2016/2017. Igralsko pot je sicer začel pri domačem Slovanu, v preteklosti pa poleg Urbanscape Loke zaigral še za Mokerc Ig, Alples Železnike, Škofljico ter SVIŠ Ivančno Gorico.

»Iz kluba so me kontaktirali in po urejeni dokumentaciji, smo podpisali pogodbo ter uradno realizirali prestop,« je o pogovorih z vodstvom kluba dejal Grojzdek, ki ima s Trimom podpisano enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.

Tako njega kot večino slovenskih rokometašev in klubov je v minulem mesecu presenetil korona virus, zaradi česar je bila predčasno zaključena tekmovalna sezona. »Vse nas je presenetil virus in predčasen zaključek sezone, ki se je za Trebanjce končala zelo uspešno. Pričakujem, da bodo naši nasprotniki naslednje leto toliko bolj motiviran, zato že nestrpno pričakujem novo sezono, še posebej evropske tekme,« se novih izzivov v trebanjskem dresu veseli Grojzdek.

Izkušeni Ljubljančan, ki je igralsko pot začel na Kodeljevem pri domačem Slovanu, je za Trimo igral že v sezoni 2016/2017. V ekipi pozna kar nekaj soigralcev, zato se mu ne bo potrebno posebej prilagoditi v trebanjski dvorani. Obenem je Trimo izbral zaradi ambicij in dobrega dela. »Za Trimo sem se odločil, ker poznam že kar nekaj fantov, poleg tega gre za urejen klub, ki dobro dela s svojimi igralci,« pove 29-letnik.

Za konec pa je vsem navijačem sporočil, da želi čim prej doživeti odlično trebanjsko vzdušje na tekmah. »Upam, da se v čim večjem številu spet vidimo v Trebnjem.«