Novice

Gregor Potočnik se vrača v RK Trimo Trebnje

V prihodnji sezoni se po štirih letih v trebanjski klub znova vrača občasni reprezentant Gregor Potočnik. Ljubljenec trebanjskih navijačev bo tako v napadu kot obrambi predstavljal zelo pomembno okrepitev, zato si želi čim boljših rezultatov v trebanjskem dresu.

Potočnik bo v prihodnji sezoni zaostril konkurenco na položaju levega zunanjega igralca, saj bo stalni obiskoval trebanjske športne dvorane znova postal s poletjem 2020. Izkušeni rokometaš je rokometno pot začel v Celju, nadaljeval pri trebanjskemu Trimu, nato pa zaigral še za Gorenje Velenje, PPD Zagreb ter madžarski KK Csurgoi.

Novi-stari trebanjski lev je dres slovenske članske izbrane vrste oblekel na 14 tekmah in dosegel 12 zadetkov. Član RK Trimo Trebnje je bil že v sezoni 2014/2015, s klubom pa je podpisal enoletno pogodbo.

Gregor Potočnik, novi igralec RK Trimo Trebnje:
»Glede na to, da je epidemija koronavirusa ohromila rokometni svet in je Uroš Zorman prevzel RK Trimo Trebnje, sem se zagotovo želel vrniti v Trebnje. Tukaj sem se vedno dobro počutil, Trebnje je moj drugi dom. Menim, da sem se pravilno odločil. Cilji, ki mi jih je vodstvo z Urošem predstavilo, so se mi zdeli zanimivi. Verjamem, da je pred nami uspešna in zanimiva sezona. Gremo Trimo!«

Jure Višček, podpredsednik RK Trimo Trebnje:
»Vesel sem, da smo se uspeli dogovoriti za povratek Gregorja, ki se je v preteklosti že izkazal v našem klubu. Menim, da smo dobili velik kapital tako v obrambi, kot tudi v napadu. Verjamem, da se bo v našem moštvu hitro vklopil. Obenem menimo, da gre za zelo dobro okrepitev, glede na to, da se redno nahaja na reprezentančnih spiskih.«

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK:
Gregor Potočnik
DATUM ROJSTVA:
22.8.1992
VIŠINA/TEŽA:
196 cm/109 kg
DOSEDANJI KLUBI:
RK Celje Pivovarna Laško (-2014), RK Trimo Trebnje (2014-2015), RK Celje Pivovarna Laško (2015-2016), RK Gorenje Velenje (2016-2018), RK PPD Zagreb (2018-2019), KK Csurgoi (2019-2020), RK Trimo Trebnje (2020-)

Gregor, dobrodošel nazaj!