Novice

Gal Cirar v Trebnjem do leta 2022

Vodstvo RK Trimo Trebnje v teh tednih ureja še zadnje podrobnosti glede kadra v prihodnji sezoni, ena izmed novosti pa je tudi podaljšanje triletne pogodbe z levičarjem Galom Cirarjem.
Po zelo uspešnem igranju v tej sezoni je Gal Cirar pogodbo z RK Trimo Trebnje podaljšal še za naslednje tri sezone. Brez dvoma je otrok velenjskega kluba, kot peti strelec rednega dela sezone s svojimi predstavami dokazal, da lahko igra na najvišji ravni in s takšnim nadaljevanjem doda pomemben del k doseganju novih visokih ciljev kluba.
“z upravo kluba smo se kljub veljavni pogodbi za drugo sezono skupaj odločili za podpis nove triletne pogodbe, kar kaže na to, da se v Trebnjem počutim odlično. Klub ima visoke cilje ter dobre pogoje za moje napredovanje. Mislim, da bomo v prihodnjih letih naredili preskok naprej tako v rezultatskem, kot v smislu prepoznavnosti “blagovne znamke” RK Trimo Trebnje in zato sem zadovoljen, da sem se skupaj z upravo odločil tako, kot sem se,” pove levoroki Cirar.
“RK Trimo Trebnje je znan po svoji zelo dobrem delu v rokometni šoli, visok nivo pa držimo tudi v članski ekipi. Z urejenostjo kluba, individualnim pristopom, igranjem in treniranjem na najvišji ravni želimo privabiti predvsem tiste igralce, ki iščejo mesto za svoj razvoj in prehod v večje klube. Na ta način se bolje in hitreje razvijajo tudi naši domači igralci. Gal je eden izmed tistih, v katerem vidimo velik potencial in veseli nas, da se je odločil za podaljšanje sodelovanja z našim klubom,” je svoje zadovoljstvo ob podpisu nove pogodbe pokazal predsednik kluba Toni Janc.
Kot je bilo že prej znano, sta klub že okrepila David Didovič in Aleksandar Tomić (oba Krka), na mesto trenerja pa prihaja Ivan Vajdl (Ferlach).
Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje