Novice

FOTO: Premagali tudi avstrijski Ferlach

Sobota, 16.8.2014; Rokometaši Trima smo odigrali še četrto trening tekmo in tretjič zmagali. Tokrat smo premagali Ferlach z rezultatom 29:27 (17:15).

Tekmo smo začeli suvereno in kmalu povedli z 5:1. Nato se nam je rahlo poškodoval Florjančič (arkada) in ostali smo brez prvega strelca pripravljalnih tekem. Na začetku se odsotnost ni poznala (zaradi lažje poškodbe je manjkal tudi Radelj), odlično je igral Potočnik in Jelovčan na golu. Vodili smo za 8 zadetkov, nato pa naredili nekaj menjav, malo smo tudi popustili in gostje so se približali do polčasa na le dva zadetka zaostanka.

Drugi polčas smo začeli z kombinirano postavo, igralci Ferlacha pa so bili konkurenčni. Rezultat je bil skozi tesen, vodili smo za 2 do 3 zadetke, sredi polčasa pa so gostje uspeli prevzeti pobudo. Uspeli so obrniti tekmo in povesti za dva zadetka. V končnici smo se le zbrali in tekmo uspeli zmagati. Največ zadetkov za Trimo sta dosegla Potočnik in Sušin po 6, vratarja sta zbrala 19 obramb (Jelovčan 11, Brana 8).

RK Trimo Trebnje