Novice

Foto: Delitev točk z Loko

Nedelja, 30.10.2016; Rokometaši Trima smo proti Loki odigrali izenačeno. Na koncu bi obe ekipi lahko zmagali, zadnji napad pa nismo uspeli izkoristiti.

RK Trimo Trebnje : RK Urbanscape Loka  23 : 23 (9:12)

RK Trimo Trebnje: Cvetko, Djurdjevič 1, Florjančič 1, Grojzdek, Murčehajič 2, Udovič 4, Vencelj, Skol 4(3), Kotar 2, Sikošek Pelko, Sašek 3, Grandovec M. 1, Mlakar, Grandovec T. 5, Brana ( 3 obr), Urbič (6 obr).

RK Urbanscape Loka: Vrbinc 1, Šibanc 3, Gartner, Kavčič 6, Štrempfelj 1, Rant, Cingesar, Bradeško 2, Damian 1, Pajntar, Pipp, Jesenko 1, Plestenjak, Maček, Vrbinc, Jamnik 8(2).

Tekmo so bolje odprli gostje in povedli z 2:0. Nato smo tudi mi prestavili v višjo prestavo in izenačili. Nato se igralo gol za gol do 12. minute. Nikoli nismo vodili, iniciativo so imeli gostje. Igrali smo mimo dogovora in izgubljali žoge oziroma se pustili prekinjati. Zato so gostje ušli na velikih +5 (5:10). Po minuti odmora smo se opozorili, na kaj smo se pripravljali in kako moramo igrati. Takoj smo se uspeli približati in do polčasa znižati zaostanek.

Med polčasom smo se ponovno dogovorili, na kakšen način moramo igrati, če hočemo doseči ugoden rezultat. To smo tudi naredili in v treh minutah rezultat izenačili. Tekma je bila odprta in izenačena, nikakor pa nismo uspeli povesti. Nato naredimo nekaj posamičnih napak in nasprotniku dovolimo, da se oddalji. V obdobju od 48. do 51 minute smo praktično podarili tri žoge in gostje so odšli na +4. Še enkrat smo se po minuti odmora zbrali in uspeli približati. V 59. minuti smo izenačil. Loka je nato imela napad in si 50 sekund do konca priborila najstrožjo kazen, ki je ni izkoristila. Imeli smo še 30 sekund za zadnji napad. Vzeli smo minuto odmora in se dogovorili za zadnjo akcijo, ki pa je nismo uspeli realizirati.

RK Trimo Trebnje