Novice

Dve zmagi za ponedeljkov “fuzbal”

Kadetska ekipa RK Trimo Trebnje je v 13. krogu predtekmovalne skupine CENTER II v gosteh premagala dobro ekipo Krke iz Novega mesta. Prvi polčas so z rezultatom 14:13 dobili domačini. V drugem polčasu so Trebanjci stopili na plin in pet minut pred koncem vodili za štiri zadetke. Domačini so uspeli le še zmanjšati razliko. Končni rezultat je bil 29:27 za Trimo.

MRK KRKA : RK TRIMO TREBNJE  27:29 (14:13)

RK Trimo Trebnje:  Potrebuješ G. 1; Povhe L. ; Krevs M.; Mlakar V. 2; Jerlah A. 2; Gruden T.;Butkovec T. 1; Gruden D. 3; Kotar M. 4; Baznik F. 4;  Križman U 12; Zaplotnik A.; Lukšič M.; Urbič Ž.; Vencelj N.; Ferlin N.
 

Mladinska ekipa RK Trimo Trebnje je v 11. krogu 1. mladinske lige  zmagala v Ivančni Gorici pri ŠVIŠU . V prvem polčasu sta se ekipi izmenjavali v vodstvu. Na odmor pa so s prednostjo dveh zadetkov vseeno  odšli Trebanjci. Večji del drugega polčasa so bili tako v prednosti gostje, tudi za štiri zadetke, vendar so nepopustljivi domačini pet minut pred koncem tekme uspeli izenačiti. V končnici so bili zopet uspešnejši Trebanjci  in na koncu zmagali s 34:32. Najboljšo tekmo sezone je odigral Sebastijan Križman, ki je uspel zatresti mrežo 14-krat.

 RK SVIŠ PG IVANČNA GORICA : RK TRIMO TREBNJE  32:34 (15:17)

RK Trimo Trebnje: Butkovec E. 3;  Zoran A. 8; Femec M. 4; Skol R. 3; Ratajec R.1; Čeh M.; Rokavec R.; Križman S. 14;  Križman U.1; Kotar M.; Baznik F.; Brana U.; Brzin A.

Ekipi sta si z dvema zmagama priborili igranje nogometa na ponedeljkovek treningu, kar jih na koncu še najbolj razveselilo.

 

[nggallery id=28]