Novice

Drugič v pripravljalnem delu s Krko

Četrtek,  29.8.2013; Trimo je še drugič v pripravljalnem obdobju igral z Krko, tudi tokrat doma, ker novomeščani niso imeli dvorane.

Članska ekipa, sezona 2013/14

Trening tekma je prišla prav, prvenstvo se približuje in potrebno si je počasi ustvariti pravo sliko ekipe. Zavedamo se pomanjkljivosti, ki jih je čedalje manj, več pa je dobrih stvari. Toda, prvenstvo bo nekaj drugega in še bo potrebno na polno garati. Želja in borbenost sta na visokem nivoju, fantje se želijo dokazovati. Ob določeni neizkušenosti ekipe so napake pričakovane, a jih moramo spraviti na minimum in jih ne ponavljati. To pa ne bo tako lahko, a gremo v pravo smer.

Tekmo je Trimo dobil z rezultatom 26:24 (14:11), ko je praktično vodil celo tekmo. Pri domačih ni bilo obolelega Ferlina in Korelca, ostali so pokazali solidno igro. Strelci za Trimo so bili Ratajec 5, Sušin in Rojc 4, Udovič in Grandovec T. 3, Ferkulj in Radelj 2, Florjančič in Skol 1. Brana je imel 11 obramb, Saje 4, v obrambi je korektno odigral tudi Grandovec Maj. Naslednja tekma je že danes ob 18:30, ko v goste prihaja Sevnica.

RK Trimo Trebnje