Novice

Drugi teden priprav za nami, odigrali dve trening tekmi

Ponedeljek, 10.8.2015; Za rokometaši Trima je drugi teden priprav. Treningi so potekali dvakrat dnevno, nekaj časa smo že posvetili tudi rokometni žogi.

Večji del treningov je še vedno namenjen fizični pripravi, delamo pa tudi z rokometno žogo. Tako smo prejšnji teden odigrali tudi dve trening tekmi. Najprej smo gostovali v avstrijskem Ferlachu, kjer smo odigrali tekmo brez nekaterih nosilcev (Brana, Urbič, Kotar, Skol) in na koncu po večih menjavah izgubili za gol. Nato smo v petek odigrali še tekmo z reprezentanco Savdske Arabije. Tudi na tej tekmi nismo bili kompletni, a na gol je prvič stopil Brana. Po izenačeni tekmi smo tudi tokrat na koncu nesrečno izgubili za zadetek.

Na obeh tekmah preizkušamo kar nekaj novih stvari, določenim igralcem tudi iščemo primerno mesto v ekipi. Priložnost dobivajo vsi igralci, kar je za ta čas primerno. V tem tednu bomo nadaljevali ustaljen ritem treningov, odigrali pa bomo tudi dve trening tekmi. Najprej gostujemo v Dobovi, nato pa igramo še tekmo z beloruskim prvakom Meškov.

IMG_3474

RK Trimo Trebnje